CatalàCastellà
Inici
L'empresa
Promoció immobiliària
Consultoria immobiliària
Intermediació
Vitivinicultura
Contactar

Contacte
C/ Tuset 21 4-4
08006 Barcelona
Telèfon (93) 414.43.78
FAX (93) 414.43.78
E-mail info@domenys90.com
 
Registre d'Agents Inmobiliaris

AVÍS LEGAL / POLÍTICA DE PRIVACITAT

CONDICIONS GENERALS I AVÍS LEGAL D’ACCÉS I ÚS DELS CONTINGUTS DE LA WEB www.domenys90.com

Aquestes condicions generals regulan l’accés, ús i els continguts del portal www.domenys90.com, posat a disposició dels usuaris d’ Internet per DOMENYS 90, S.L.

INFORMACIÓ I CONTINGUTS

L’ informació i continguts (tant gràfic com documental) de la pàgina web són de caràcter informatiu i orientatiu, sense valor contractual i susceptible de ser canviada per l’evolució i execució dels projectes o segons criteri de la Direcció Facultativa. DOMENYS 90, S.L. pot modificar en qualsevol moment els continguts de la pàgina web sense necessitat de preavís i quedant exonerat de les responsabilitats que poguessin derivar-se de la realització de dits canvis.

ÚS I ACCÉS

L’usuari s’obliga a fer bon ús de la present pàgina web, entenent-se per bon ús el conforme amb la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. DOMENYS 90, S.L. no garantira la disponibilitat ni la continuïtat del funcionament del Portal i els seus continguts i no és fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que això provoqui ni dels danys derivats del mal ús de dits continguts.

TOTS EL DRETS RESERVATS

Tots els continguts i signes distintius de la pàgina web (tant gràfics com documentals, així com el seu codi font) són drets de propietat intel•lectual de DOMENYS 90, S.L. L’exposició en la pàgina web no suposa cap renúncia, ni transmissió, ni cessió parcial ni total dels seus drets per part de DOMENYS 90, S.L. En conseqüència, qualsevol pràctica i ús dels continguts i signes distintius, distinta al ús personal (de bona fe) i exclusiu del usuari, queda prohibit sense l’autorització prèvia per escrit (o de la corresponent llicència emparada en la llei) de DOMENYS 90, S.L.

PROTECCIÓ DE DADES

L’usuari accepta que les dades facilitades per ell (coneixent quines d’aquestes dades són obligatòries i quines voluntàries) poden ser objecte de tractament en fitxers automatitzats de titularitat i responsabilitat de DOMENYS 90, S.L (aquestes dades seran tractades segons la Llei Orgànica 15/1999 i els seus desenvolupaments reglamentaris). La finalitat de l’obtenció d’aquestes dades és facilitar la prestació dels serveis sol.licitats. En cas que les dades facilitades pel usuari fossin tractades de forma automatitzada, aquest podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació o cancel•lació d’acord amb ho establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Aquests drets es podran exercir per correu electrònic a la direcció info@domenys90.com, per fax 934144378 o per carta a DOMENYS 90, S.L. Tuset 21, 4º 4ª 08006 Barcelona. DOMENYS 90, S.L. no cedirà ni transferirà a tercers aquestes dades sense el consentiment inequívoc del usuari.

HIPERVINCLES

Serà necessari assegurar-se el permís expres i per escrit de DOMENYS 90, S.L. per incloure un enllaç (ja sigui de la pàgina principal o de qualsevol altre pertanyent a www.domenys90.com) en una web. S’haurà sol.licitar aquest permís per correu ordinari a DOMENYS 90, S.L. c/ Tuset 21 4º 4ª 08006 Barcelona, indicant Nom i Cognoms o Raó Social, D.N.I. o N.I.F, direcció i telèfon de contacte i finalidad del enllaç. Queda prohibit expressament enllaçar www.domenys90.com amb una web que contengui temàtica inapropiada, profana, difamatòria, il.legal, obscena, indecent, il.lícita ni materials o informació que violin qualsevol tipus de propietat, drets de privacitat o publicitat.

LLEI DELS CONSUMIDORS

L’informació de cada projecte és de caràcter informatiu i orientatiu, sense valor contractual i susceptible dels canvis exigits per l’evolució i execució dels projectes o segons criteri de la Direcció Facultativa. Tota l’informació relativa a cada promoció esta a disposició dels compradors a les nostres oficines de la c/ Tuset 21 4º 4ª 08006 Barcelona, segons estableix el Reial Decret 515/1989 i la Llei 18/2007, del dret a l’habitatge.

DADES REGISTRALS

En compliment de les disposicions del article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de serveis de la Societat de l’Informació i de Comerç Electrònic, DOMENYS 90, S.L. facilita les següents dades d’informació general:

  • Denominació Social: DOMENYS 90, S.L.
  • Domicili Social: c/ Tuset 21 4º 4ª 08006 Barcelona
  • E-mail de contacte: info@domenys90.com
  • Dades Registrals: Reg. Merc. De Barcelona, Tom 20614, Foli 38, Fulla 7622
  • NIF: B59575134

DOMENYS 90, S.L. ha comunicat al Registre Mercantil de Barcelona les seves direccions d’Internet i els noms de domini: www.domenys90.com i www.domenys90sl.com.

LLEI APLICABLE I FUR

Aquestes condicions generals es regeixen per la llei espanyola. Per la solució de qualsevol divergència que pogués derivar-se de l’aplicació dels serveis o interpretació o aplicació de les Condicions Generals, DOMENYS 90, S.L. i el usuari amb renuncia expressa del seu propi fur, es sotmetran al arbitratge institucional del Tribunal Arbitral de Barcelona i de l’Associació Catalana per l’Arbitratge, al qual se li encarrega la designació de àrbitre. Ambdues parts s’obliguen des d’ara al compliment de la decisió arbitral.

 
Copyright © 2011-2015 - Avís legal / Política de Privacitat